Ce să NU faceţi dacă aveţi un jacuzzi acasă

5/5 - (1 vote)

Poartă-te frumos cu cada cu hidromasaj și îți va fi bine!

Asta înseamnă să nu faceți acele lucruri care vă pot deteriora cada cu hidromasaj sau o pot face să fie mai puțin eficientă. Iată șase lucruri importante de urmat.

Nu neglijați întreținerea

Întreținerea căzii cu hidromasaj este un proces în mai multe etape care include testarea apei, adăugarea substanțelor chimice adecvate, circulația apei, curățarea filtrelor și schimbarea apei la fiecare câteva luni. Neglijarea oricăruia dintre acești pași ar putea compromite calitatea apei și chiar poate deteriora cada cu hidromasaj. Respectați un program regulat de întreținere, care poate dura mai puțin de 10 minute pe săptămână, și veți ajuta cada cu hidromasaj să arate bine și să funcționeze bine.

Nu intraţi murdari în jacuzzi

Aţi lucrat în curte toată ziua și sunteţi puțin murdari şi transpiraţi. Deși credeţi că ar putea fi mai ușor să luaţi ținuta de înot și să vă clătiţi în cada cu hidromasaj, gândiţi-vă din nou. Pentru a vă menține cada cu hidromasaj curată, mergeți mai întâi la duș. Apoi bucurați-vă de cada cu hidromasaj ca o modalitate de a vă calma mușchii obosiți și a ameliora durerea.

Nu folosiţi spumant

Baia cu spumă plus jeturile de la cada cu hidromasaj echivalează cu o mizerie spumoasă. Păstrați spuma cu bule, loțiunile de baie, săpunurile, șampoanele, detergenții și alte preparate care produc spumă departe de cada cu hidromasaj. De asemenea, cel mai bine este să utilizați un algicid care nu face spumă pentru a menține condițiile de spumă la minimum.

Nu utilizaţi produsele pentru piscină

Dacă aveți o piscină și o cadă cu hidromasaj, puteți crede că este în regulă să utilizați aceleași substanțe chimice pentru ambele. Ei bine, nu. Produsele chimice pentru piscină sunt similare cu cele utilizate într-o cadă cu hidromasaj, dar există diferențe datorită temperaturii mai ridicate a apei și a cantității mai mici de apă utilizată într-o cadă cu hidromasaj. Utilizarea produselor pentru piscină determină, de asemenea, nivelul pH-ului din cada cu hidromasaj să se dezechilibreze dramatic. Acest lucru nu numai că poate provoca daune căzii cu hidromasaj, ci și probleme fizice, cum ar fi iritații ale ochilor sau ale pielii.

Nu lăsaţi apa să înghețe

Lăsând apa din cada cu hidromasaj să înghețe poate provoca daune ireparabile. De aceea, este important să fiţi atenţi la întreținerea căzii cu hidromasaj în timpul iernii. Dacă vă mențineți cada cu hidromasaj plină cu apă în timpul iernii, continuați să menţineţi cada în funcţiune așa cum ați procedat pe tot parcursul anului. Dacă decideți să vă igienizați cada cu hidromasaj prin scurgerea apei, asigurați-vă că faceți acest lucru corect (sau solicitați unui profesionist spa să o facă pentru dvs.), deoarece o cadă cu hidromasaj prost întreţinută pe timpul iernii este, de asemenea, supusă deteriorării.

Nu vă irosiţi munca

Un ultim „nu” pentru proprietarii de jacuzzi: nu lăsați toată munca grea să se irosească. Dacă ați făcut totul corect în ceea ce priveşte întreținerea căzii cu hidromasaj pe tot parcursul anului, nu amânaţi niciun minut pentru a vă scufunda în apa perfect întreținută și încălzită!

Pentru aceia dintre dumneavoastră care nu deţin încă o cadă cu hidromasaj, vă recomandăm cazare in apartament cu jacuzzi Brasov. Astfel vă puteţi bucura oricând de relaxare şi distracţie în cada cu hidromasaj, împreună cu partenerul, prietenii sau familia.

Previous

Next

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *