Seria T a familiei ThinkPad

Rate this post

Noile laptopuri ale seriei T, modelele T410s, T410 şi T510 aduc un nivel superior de performanţă şi productivitate utilizatorilor business. Noile laptopuri folosesc procesoare dual-core Intel® Core™ care intensifică performanţa multi-tasking, sunt mai eficiente energetic şi oferă o mai bună administrare pentru departamentele IT. Pe lângă îmbunătăţirile în performanţa procesoarelor, noile laptopuri îşi măresc autonomia prin bateria ThinkPad 22 hour pentru modelele selectate, oferă mai multe opţiuni multitouch şi o singură soluţie wireless broadband cu modulul Qualcomm Gobi 2000.

„Laptopurile ThinkPad sunt construite pentru afacerile în care departamentele IT pun accent pe nivelurile de performanţă, portabilitate, pe capabilităţile wireless, administrare uşoara şi durabilitate”, a declarat Peter Hortensius, Senior Vice-President, ThinkPad, Divizia Business, Lenovo. „Ultimele îmbunătăţiri în viteză, autonomia bateriei şi tehnologiile wireless ajută utilizatorii să lucreze mai rapid, un timp mai îndelungat şi mai inteligent”.

Productivitate prin performanţă

Noile PC-uri oferă maximul performanţei de procesare printr-o selecţie a noilor procesoare  Intel® Core™. Combinate cu tehnologia Intel® Core™ vPro şi capabilităţile de administrareThinkVantage Technologies’, departamentele IT îşi pot administra cu uşurinţă reţelele PC şi pot organiza setările autonomiei bateriei, conexiunile la Internet şi altele. Mai mult, tehnologia Intel® Turbo Boost utilizată pentru laptopurile T Series accelerează perfomanţa automată, ajustând fluxul de muncă pentru a oferi utilizatorilor business o performanţă imediată şi crescută atunci când este nevoie.

Pentru mai mult confort, fiecare nou PC este prevăzut cu un port USB care poate fi folosit pentru a încărca MP3-urile, telefoanele sau alte device-uri atunci când PC-ul este pornit, în standby sau închis (dacă este conectat la cablul de alimentare).

Previous

Next

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *