Despre Lenovo

Rate this post

Lenovo este o companie dedicată realizării celor mai inovatoare computere personale din lume. Modelul de business al Lenovo se bazeazã pe inovatie, eficientă operatională si satisfacerea clientilor, ca si pe investitiile realizate pe pietele emergente. Formată în urma achizitionării de către Lenovo Group a fostei Divizii de Computing Personal a IBM, compania creează, produce si lansează pe piată produse si servicii tehnologice fiabile, de înaltă calitate, sigure si simplu de folosit. Lenovo detine centre de cercetare importante în Yamato, Japonia, în Beijing, Shanghai si Shenzhen, China si în Raleigh, Carolina de Nord. Pentru mai multe informatii, accesati www.lenovo.com

1. Disponibil pe modelele ThinkPad Edge de 13 inch.

2. Modele selectionate incluzand ThinkPad Edge 13 inch cu  Intel SU7300 si 6-cell battery si ThinkPad Edge 14 si 15 inch cu 9-cell battery.

3. Furnizorii de servicii WWAN/WiMAX: Necesita un acord separat cu terti furnizori selectati de servicii si este subiect al aprobarii de credit si acord de serviciu, plan de taxare si harti de acoperire ale furnizorului. Serviciul este disponibil in piete urbane selectate, nu este disponibil in toate ariile. Furnizorul de servicii, nu Lenovo, este singurul responsabil pentru serviciu. Clientii Lenovo pot fi contactati dupa achizitionare pentru activarea serviciului. Restrictii speciale de credit si taxe suplimentare se pot aplica pentru roaming international. O retea de conectare, un software tert, un hardware aditional si/sau inscriere la un serviciu tert pot fi necesare pentru anumite aplicatii. Se aplica in acest caz restrictii suplimentare.

4. Preturile nu includ taxe de transport si sunt subiect al unor schimbari fara notificare si sunt  legate de termeni si conditii specifice. Preturile de revanzare pot varia. Pretul nu include toate caracteristicile promovate. Toate ofertele sunt in functie de disponibilitatea stocurilor. Lenovo isi rezerva dreptul de a modifica ofertele si precizarile anterioare in orice moment fara notificare.

Next

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *