Lenovo ThinkPad Edge

Rate this post

Lenovo anunta o noua serie de laptopuri  ThinkPad care duc designul si inovatia familiei ThinkPad pe noi culmi. Numite “ThinkPad Edge,” modelele de 13, 14 si 15 inch sunt realizate pentru segmentul de intreprinderi mici si mijlocii (SMB). Pe langa performanta, noile laptopuri ofera un stil inovator si un prêt convenabil. De exemplu, laptopurile includ optiuni de culoare dintr-o noua paleta de culori puternice si vibrante si o noua tastatura moderna.

“Clientii din segmentul SMB ne spun ca isi doresc computere cu design indraznet, dar profesional, durabilitate maxima si rentabilitate, tehnologii de varf si un prêt accesibil pentru bugetele lor”, a precizat Fran O’Sullivan, senior vice president, Think Product Group, Lenovo. “Raspunsul nostru este noua familie de laptopuri ThinkPad Edge. Acestea ofera tehnologie de varf si performanta la un prêt fara precedent”.

Design sofisticat si simplu

Seria de laptopuri  ThinkPad Edge reflecta un design progresiv si distinsa pastrand in acelasi timp din durabilitatea si fiabilitatea familiei ThinkPad. De exemplu, laptopurile includ o tastatura rezistenta la defectiunile ce pot aparea in urma varsarii lichidelor si aduc un plus de valoare prin  tehnologiile ThinkVantage precum Active Protection System si  Rescue and Recovery.

Noile laptopuri combina designul atractiv si usurinta in folosire in mai multe moduri:

 • Tastatura moderna – Noua tastatura ofera laptopului un aspect distins si atragator. Tastele de un negru uniform si indepartarea sectiunii number pad ajuta in crearea unui design modern. Tastele Function au fost redesenate astfel incat utilizatorii sa foloseasca un singur  deget pentru a accesa functii multimedia si altele. Alte taste rar folosite precum  System Request au fost indepartate. In plus, anumite modele ale versiunilor de 14 si 15 inch de ThinkPad Edge vor fi oferite cu tastaturi luminate pentru vizibilitate in conditii de luminozitate scazuta, adaugand totodata si un plus de eleganta.
 • Touchpad extins – Un multitouch touchpad realizat pe o arie extinsa, pentru o mai mare usurinta si rapiditate in actiuni precum zoom si scroll.
 • Paleta expresiva de culori – Midnight Black cu finisaje lucioase sau mate ramane culorea traditionala de business, dar pentru cei care vor sa iasa in evidenta, laptopurile ThinkPad Edge se gasesc si in varianta Heatwave Red. In plus, o banda subtire argintie distincta completeaza designul exterior al laptopului.

 

Performanta segmentului SMB atinge noi culmi

SMBs “sunt afaceri 24 x 7,” si tehnologia calculatoarelor PC-urilor lor reflecta brandul personal. Lenovo a realizat seriile ThinkPad Edge special pentru a oferi acestor clienti design stylish si atragator combinat cu inalta performanta, rezistenta si ultimele tehnologii precum:

 • Inalta performanta cu optiuni de procesoare Intel Core 2 Duo ultra low voltage si procesoare1 standard dual core
 • Optimizate pentru Windows 7 in cadrul programului Lenovo Enhanced Experience
 • Perioada de functionare a bateriei de peste opt ore2
 • Tehnologii de conectivitate wireless incluzand WiFi si optional Bluetooth,  3G si WiMAX3
 • Sunet puternic si clar cu software Skype™ software, microfoane high definition, high resolution, camere video low light sensitivity si taste “mute” pentru microfon si camera
 • Tehnologie verde. Laptopurile au obtinut un rating Gold de la  Electronic Product Environmental Assessment Tool (EPEAT) si indeplinesc conditiile  Energy Star 5.0. Laptopurile Edge folosesc multe materiale care sunt obtinute din continut reciclat 100%.

Service si suport total

Lenovo ofera de asemenea o gama completa de solutii flexibile de service si suport pentru noile serii ThinkPad Edge.  Serviciile Lenovo ofera clientilor si partenerilor de business o solutie unica care ii ajuta sa minimizeze riscurile si sa creasca protectia si productivitatea.

Aceste servicii includ:

 • ThinkPad Protection pentru a te proteja de costuri nedorite de reparatii in cazul unor accidente sau scurgeri
 • Hard Disk Drive Retention care permite clientului sa pastreze hard drive-ul defect pentru a se asigura ca datele raman in siguranta in posesia lor

Pret si disponibilitate4

Versiunea ThinkPad Edge 13 inch va fi disponibila din 1 martie cu modele al caror pret porneste de la 600$ prin partenerii de business Lenovo si pe www.lenovo.com. Versiunile de 14 si 15 inch vor fi disponibile din al doilea trimestru al 2010

Pentru ultimele noutati Lenovo inscrie-te la Lenovo RSS feeds sau urmareste Lenovo pe Twitter si Facebook. Urmareste activitatile Lenovo din cadrul International Consumer Electronics Show in Las Vegas online.

Despre Lenovo

Lenovo este o companie dedicată realizării celor mai inovatoare computere personale din lume. Modelul de business al Lenovo se bazeazã pe inovatie, eficientă operatională si satisfacerea clientilor, ca si pe investitiile realizate pe pietele emergente. Formată în urma achizitionării de către Lenovo Group a fostei Divizii de Computing Personal a IBM, compania creează, produce si lansează pe piată produse si servicii tehnologice fiabile, de înaltă calitate, sigure si simplu de folosit. Lenovo detine centre de cercetare importante în Yamato, Japonia, în Beijing, Shanghai si Shenzhen, China si în Raleigh, Carolina de Nord. Pentru mai multe informatii, accesati www.lenovo.com

1Disponibil pe modelele ThinkPad Edge de 13 inch.

2Modele selectionate incluzand ThinkPad Edge 13 inch cu  Intel SU7300 si 6-cell battery si ThinkPad Edge 14 si 15 inch cu 9-cell battery.

3Furnizorii de servicii WWAN/WiMAX: Necesita un acord separat cu terti furnizori selectati de servicii si este subiect al aprobarii de credit si acord de serviciu, plan de taxare si harti de acoperire ale furnizorului. Serviciul este disponibil in piete urbane selectate, nu este disponibil in toate ariile. Furnizorul de servicii, nu Lenovo, este singurul responsabil pentru serviciu. Clientii Lenovo pot fi contactati dupa achizitionare pentru activarea serviciului. Restrictii speciale de credit si taxe suplimentare se pot aplica pentru roaming international. O retea de conectare, un software tert, un hardware aditional si/sau inscriere la un serviciu tert pot fi necesare pentru anumite aplicatii. Se aplica in acest caz restrictii suplimentare.

4 Preturile nu includ taxe de transport si sunt subiect al unor schimbari fara notificare si sunt  legate de termeni si conditii specifice. Preturile de revanzare pot varia. Pretul nu include toate caracteristicile promovate. Toate ofertele sunt in functie de disponibilitatea stocurilor. Lenovo isi rezerva dreptul de a modifica ofertele si precizarile anterioare in orice moment fara notificare.

Previous

Next

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *